måndag 29 mars 2010

Har killar en G-punkt?

Det är egentligen en definitionsfråga eftersom det som ibland kallas för killens G-punkt är prostatan. Nu spelar det ingen som helst roll vad man kallar den, för det viktigaste är de vilda orgasmer man kan få vid rätt stimulering av föremålet i fråga.

Det finns fördelar med att vara homosexuell och en av dem är att man inte riktigt har samma fobi för sitt rövhål som andra killar. För den där G-punkten ska stimuleras.

När man stimulerar prostatan under sex kan man åstadkomma bland annat en rejäl omgång försafter, en betydligt kraftigare orgasm och ett riktigt rejält sprut. Nu spelar det ingen egentlig roll om du knullar eller onanerar, effekterna är ju de samma.

Om man vill hitta den med fingret så trät man in det några centimeter och pressar det framåt mot naveln. Men det effektivaste sättet är ju med en bra leksak och här kommer några av våra populäraste.

Företaget Nexus tillverkar ett stort antal varianter av G-punktsstimulerande leksaker för din njutnings skull. Dessa håller hög kvalitet och finns i många färger, former och utföranden.Företaget Rocks-Off tillverkar bland annat lustmaskinerna Bad-Boy, Rude-Boy och Naughty-Boy. Dessa kraftigt vibrerande prostatastimulerande leksaker kan till och med ge vissa män orgasm utan utlösning...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar