tisdag 4 maj 2010

Hur fungerar en Dick Plug?

Hej Drenge!

Hur fungerar en dick plug? Och är det något ni kan rekommendera?

Hälsningar
M.

Dick plugs (penis plugs) har existerat ett tag, men det är först de senaste månaderna som intresset verkligen tagit fart. Vi antar att det beror på att ryktet om deras förträfflighet kommit ut...

Hur använder man så en Dick Plug? Den sätts in i urinröret, det gör man myyyyycket långsamt och försiktigt, och man använder rikligt med sterilt glidmedel. Men tänk på att en dick plug uppför sig som en butt plug, först kämpar man lite med den och när den tjockaste delen passerat sugs resten in av sig själv.

Känslan kommer att bli intensiv då det i ollonet sitter mängder av känsliga nervtrådar som nu blir kraftigt stimulerade. När du testar en dick plug för första gången kommer du antagligen uppleva ett megastånd redan när du försöker sätta i pluggen pga intensiteten.

När penispluggen är inne så får din kuk ett "Prins Albert utseende" tack vare ringen som sticker ut. Hett och sexigt! Du kan få en härlig runkstund eller en härlig avsugning med den i. Vår vanliga Dick Plug är dessutom ihålig vilket gör att du kan både få utlösning och kissa med den i även om vi inte rekommenderar det.

När det är dags att ta ur pluggen är det (enligt vår samlade erfarenhet) inte bra att göra det direkt efter att du satt i den. Låt den istället sitta i en stund, låt din kuk vänja sig vid pluggen, slappna av. Ta mer glidmedel runt pluggen och dra sedan långsamt ut den. Utmaningen kommer när den bredaste punkten ska förbi "utgången".

Penispluggar är egentligen inte smärtsamma, det känns helt fantastiskt när man vant sig vid dem. Vissa killar runkar med den i tills de ska till att komma och sedan drar man försiktigt ur den för extra stimulans. Du kan ha den i under längre perioder så länge det känns bekvämt.

Känner du för att testa något lite annorlunda, testa en Dick Plug. Om du bara går varsamt fram och känner efter så ska det nog fungera också för dig.

Känner du för något riktigt extra så har vi också en vibrerande dick plug (som inte är ihålig). Den ger verkligen maximal stimulans av ollonet och nervbanorna runt urinröret.

En annan sak som också hör till urinröret är Sounds (eller Dilitator på ren svenska). En 19 cm lång metallstav som förs ned i urinröret. Finns från 4 til 20 mm i diameter. De största rekommenderar vi att man endast använder analt. Både Dick Plugs och Sounds kan kylas för extra kittlande känsla när du ska leka med dem.

Tänk på att kissa när du tagit ut det du haft i urinröret eftersom urinet tar med sig eventuella bakterier som letat sig upp i röret. Mycket nöje, och njut!

1 kommentar:

  1. Tjena :)

    Pröva att att en penisplugg under dagen, den retar och eggar grymt skönt och man får ett riktigt långt sex med njutning under hela dagen. Orgasmen blir otrolig när man haft pluggen så länge och väl tömmer :)

    SvaraRadera