onsdag 5 maj 2010

Ren röv tack

En del av oss är ju till och från lätt analfixerade, dessutom har man ju under åren råkat ut för en del "bruna överraskningar". Analen är ju i grund och botten designad för något annat än just analsex (tro't eller ej) och ibland kan man hitta vissa rester som påminner en.

Innan jag skaffade mig en anal cleaner var jag alltid orolig att tarmen inte var ren, det hände vid ett tillfälle att det blev en del mindre läckra fläckar på ett vitt lakan nämligen. Dessutom har man varit i den andra situationen, dvs man drar ut och har en kladdig brun kondom på kuken, inte riktigt min grej det heller. "Det är trots allt ett rövhål du leker med ;)" användes en gång i tiden som bortförklaring. Och visst, men det hindrar inte att man är ren...

En del kör sonika upp duschslangen och får en rejäl tarmsköljning, men duschslangen känns mindre fräsch efteråt. Därför finns ett gäng cleaners som man skruvar på duschen så man slipper använda den vanliga slangen. Alla har dessutom sina finesser.Dessutom finns de lite enklare varianterna där man pumpar upp vatten i analen, vår mest populära är en kvalitets-cleaner från COLT. Men tänk på att använda tempererat vatten, iskallt är ganska obehagligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar