torsdag 24 juni 2010

Bögporrsnyheter

Som ni kanske har märkt finns ett stort urval bögporr hos oss på Homoware.se. De är uppdelade i olika kategorier för att göra det lättare för er kunder att hitta rätt. Dessutom har vi nu en helt ny kategori där alla porrfilmer med trailers ligger. Vi har samlat dem så du enkelt kan få ett smakprov innan du handlar.

En annan nyhet är att vi nu har ett stort beställningssortiment av riktiga kvalitetsfilmer från Dark Alley, de flesta av dem med trailer. Man kan inte hjälpa att bli tänd när man sitter och lägger in filmerna i webbshoppen. Tur man inte hade alltför tajta byxor, det hade gjort ont.


Dark Alley är kända för att producera riktigt fantastiska porrfilmer, de tillverkar inte många per år, men det är genomtänkt, det är smart och fullständigt utan hämningar. Tillsammans med totalt sjövilda skådespelare och regissörer blir det otroligt bra bögporr. Här är det man on man, sperma överallt, inga jobbiga mellanakter utan in med den, pumpa på och njut.

Dessutom finns det en rejäl omgång billiga porrfilmer (från 65 kr) i kategorin med samma namn. Och för dig med lite speciell smak rekommenderar vi att du tittar in i samlingen av fetish filmer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar