torsdag 24 juni 2010

Jockstraps

Om vi fick välja skulle många fler läckra män gå i jockstraps. Av någon anledning har jockstraps setts som lite väl vågade att ha som underbyxor och istället något man bara bär där hemma så ingen kan se. Fram med dem, på med dem och använd dem!

Jockstrapen såg dagens ljus för första gången 1874 och var från början designad för att hålla paketet på plats för män i sportens värld. Amerikansk fotboll, Baseball och Cykling är mindre spännande i dåtidens sladdriga underbyxor där kuken ramlar omkring. Med jockstrapen kunde man hålla det hela på plats. Att man sedan fick en större bula var det säkert ingen som blev ledsen över...

Med tiden har jockstraps blivit något av en kultprodukt i bögkretsar. Förutom elitidrottare och bögar är jockstraps i det närmaste helt okända som underkläder. Men de har ju sina fördelar. Läckra bulor tackar man ju inte nej till, och man får en extra effekt under jeans och skinnbyxor då materialet i dem är lite styvare än i andra typer av byxor. Dessutom behöver man inte ta av sista plagget när man ska ligga ;)Vår kontorsfavorit när det gäller jockstraps är givetvis dem från COLT. Det är kvalitet, sexighet och rå maskulinitet. Allt samlat i ett härligt stycke tyg. COLT Jockstraps är en av våra absoluta bestsellers eftersom de på ett fantastiskt sätt får paketet samlat och bulan större.Men vår mest sålda jockstrap kommer från BIKE. BIKE Jockstraps är billigare men trots det i samma höga kvalitet. Också de samlar paketet på ett bra sätt, men de har inte riktigt samma status som ett par COLT.Vill man vara lite extra kinky finns Nasty Pig Jockstrap med gummikänsla, underbar kvalitet. Ser ut som gummi, känns som gummi, men klarar alla typer av glidmedel och kan maskintvättas.

Alla övriga sexiga underbyxor hittar du i kategorin underbyxor. Dessutom finns vår serie från 2(x)ist, tex läckra Optic No Show.

2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Most of the sex products and sex toys are available at Sex hop Sextoysonlinestore.com  ❤

    SvaraRadera