onsdag 9 juni 2010

Pluggar i långa banor

En av de mest populära leksakerna för män som har sex med män är Butt Plugs. De finns i olika färger, utföranden, material och storlekar. En butt plug har alltid fot och är alltid bredare på mitten än strax ovanför foten. Anledningen till detta är att analen är som tajtast och mest sammandragande vid den nedre magmunnen.

När du väl fått in den tjocka mitten på butt pluggen så sitter den kvar. Det finns kunder som sätter i sin butt plug på morgonen och traskar runt med den i hela dagen, under kostymen. Bara för att det känns väldigt skönt att gå runt med nått, rörelsen skickar sköna ilningar upp längs ryggraden.


Många nybörjare på analsex-området använder butt plugs för att träna upp sig så man lättare kan ta kuk utan att det gör ont. För nybörjaren rekommenderar vi de riktigt små. Det är då Drengenes Butt Plug Small och Drengenes Butt Plug Medium. Small har en diameter på ca 3 cm, dubbelt så mycket som ett finger. Sedan finns de i alla storlekar upp till den gigantiska Asscavator som är klart större än en halvliters aluminiumburk.

Tänk på att bilderna ljuger, många leksaker är mycket större än de ser ut på bild. Själv köpte jag en gång i tiden en butt plugg som visade sig vara för stor. Och trots många års träning är den fortfarande för stor. Så börja med något litet och avancera i storlekarna.

Om vi snackar färger så är svart det vanligaste följt av hudfärgat. Sedan finns det också butt plugs som är metallfärgade, röda och genomskinliga.

När det gäller material är det olika gummi- och plastblandningar som gäller och det finns dessutom en butt plug i glas. Men enligt våra kunder är de bästa butt pluggarna tillverkade i metall och en sådan har också utsetts till Världens Bästa Butt Plug.

Så finns det uppblåsbara butt plugs och vibrerande butt plugs. Variationen är stor och glädjen när man leker med den är ännu större.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar