torsdag 3 juni 2010

Penispumpar

En penispump består av en plastcylinder att föra in kuken i, ett membran längst ner som har till syfte att göra den tätslutande mot huden, en backventil för att kunna ta bort vakuumet när du är klar och en anordning som pumpar ur luften. Det finns både manuella pumpar och elektriska.När du ska använda den för du helt enkelt in kuken i hålet (glidmedel rekommenderas då membranet vanligen är av ett material med rätt hög friktion), cylindern trycks ner så membranet hamnar mot huden och så är det bara att pumpa. Skapa inte allt för högt vakuum i cylindern utan känn dig för. Börjar det att göra ont har du pumpat för mycket.

Penispump är ett utmärkt sätt för personer med erektionsproblem att njuta av bra sex. När du pumpat upp dig rekommenderar vi en kukring som gör att ståndet håller (kukringen gör att blodet inte rinner ur kuken fritt utan behöver extra kraft), det finns också kondomer med inbyggd kukring. Tänk på att du måste ha en elastisk kukring för att få på den när du har stånd.

Tänk på att alltid vara försiktig. Pumpa lite åt gången, vänta och känn efter tills du lärt dig. Igen, gör det ont, lätta på vakuumet eftersom du med allt för kraftigt vakuum kan skada svällkropparna inuti kuken.

Vissa noterar att kuken blir tjockare (både i erigerat och slakt tillstånd) när man ofta använder pump, vissa kan också få en extra centimeter på längden.

Penispumpar fungerar bäst om du är intimrakad så membranet når direkt mot huden, har du en rejäl buske kommer det hela tiden in luft.

Det finns också pumpar för att leka dig till en rejäl utlösning liksom pumpar för bröstvårtorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar