tisdag 20 april 2010

Håll kulorna på plats

Dags för ett av mina absoluta favoritämnen, cock rings (kukringar, penisringar kärt barn har många namn).

En gång i tiden som blyg och jättegenerad tonåring köpte jag en herrtidning av något slag och med den kom en tunn cock ring i elastiskt gummi. Som total novis på området visste jag inte hur den fungerade, men eftersom det stod "kukring medföljer" så fattade jag att den hörde hemma i de regionerna.

Efter en del funderande och testande så drog jag den tunna elastiska gummisaken förbi pungen och satte den mot kroppen. Den klämde åt rejält, ståndet kom snabbt, kuken började bli blå, det pulserade och gjorde ont, och att runka gick inte, det smärtade för mycket. Cock ringen var helt enkelt alldeles för liten.

Det var så mitt första möte med en cock ring. Det skulle sedan ta närmare 10 år innan jag testade igen. Nuförtiden är mina cock ringar de mest använda sexleksakerna där hemma om än aningen beroendeframkallande. Inte bara hemma för övrigt, favoritringen har varit med på mycket. Jag har åkt buss, tåg och färja med den på, den har varit på i barer, på jobbet, på pizzerian, på ICA och på bastuklubb.


Det svåraste med cock ringar är att bestämma sig för att man vill ha en, välja material, välja storlek och när man väl har en som passar och som man gillar kommer det riktigt svåra, att lära sig ta av den ibland.


Varför ska man ha en cock ring? Dessa är mina argument:
1. Den håller ner testiklarna vilket gör att utlösningen håller på längre
2. Den hjälper dig att hålla ståndet och du blir hårdare
3. Den hjälper bulan i byxorna att se lite större ut
4. Det är jäklar i mig sexigt när man öppnar någons byxor och han har cock ring påSå börjar vi väljandet med materialet eftersom storleken är avhängig av materialet.

De vanligaste materialen på cock ringar är
metall - helt oböjliga och oelastiska, vi rekommenderar noviser på cock ring området att börja med ett annat material som första ring.
gummi - flexibla och billiga, mycket bra för nybörjaren så man enkelt kan testa sig fram.
silikon - finns från elastiska till sådana med rejäl styrsel, vår mest sålda cock ring är ett tvåpack flexibla silikon cock ringar.
läder - har ofta knäppning vilket innebär "one size fits all", ser riktigt coola ut och är mycket lätta att ta på och av.
neopren - lätta och aningen elastiska cock ringar som är väldigt bekväma då materialet anpassar sig till kroppen.

Om du är nybörjare när det gäller cock ringar så rekommenderar jag följande två ringar:
Drengenes egen Silikon Cock ring -
Drengenes Gummi Cockring -


När du nu valt material kommer vi till storleken.

Storleken mäter du vid kukroten. Ta ett snöre, dra åt runt kukroten. Dividera omkretsen vid stånd med 3.14 (för att göra om omkretsen till diameter) och avrunda nedåt. Tänk på att din omkrets kan skilja sig lite från dag till dag.

När du vant dig vid din nya cock ring kanske du känner får något mer speciellt. Då finns våra lyxmodeller, riktigt läckra cock ringar i olika material och utföranden. Det finns också vibrerande cock ringar för dig som vill testa det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar