fredag 23 april 2010

Lyxonani från Tenga

Japanska Tenga är ett företag som specialiserat sig på att ta fram de bästa onanileksakerna på marknaden. Från Tenga kommer Ona-äggen, "kopparna" och lyxprodukten Flip Hole Deluxe .

Homoware.se är ett företag som strävar efter att tillhandahålla bra och kända produkter till bra priser till sina kunder. Hos oss får man en Flip Hole för bara 900 kronor och efter att ha surfat runt och kollat 20 andra svenska webbshoppar har jag sett att normalpriset på dem är 1150-1200 kr. Sexleksaker behöver inte vara dyra, de ska bara beställas från rätt butik.Lyxprodukten Flip Hole Deluxe finns i två varianter, vit och svart. Den vita är utgåvan för extra njutning, den svarta är utgåvan för en mer intensiv upplevelse.

Flip Hole Deluxe är inte designad för att likna ett "hål", den är designad för att kännas som ett. Den är invändigt fylld med små flikar, upphöjda punkter, mjuka piggar och små gupp. Allt för att ge dig som användare känslan av att glida in.

Dessutom har produkten den stora fördelen att den kan öppnas och därigenom är den lätt att rengöra när man har använt den.

Till Flip Hole Deluxe finns också en uppsättning specialframtagna glidmedel i varianterna Wild, Pleasure och Real.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar