fredag 23 april 2010

Onanileksaker

Det finns ett gammalt citat "90% av alla män onanerar och resten ljuger". Vad som gäller ska jag låta vara osagt. Istället tänkte jag ta tillfället i akt att tipsa om lite onanileksaker.

De första leksakerna att ta upp är givetvis ona-äggen från Tenga, en beskrivning av dem finns här. Äggen är billiga, finns i olika spännande utföranden och ger riktigt läcker stimulans.

Från Tenga kommer också "kopparna", lyxiga leksaker för riktigt skön sex på egen hand. Mer avancerade än äggen och bland de mest sålda onanileksakerna i Japan.

Så har turen kommit till Fleshjack. Finns både som hudfärgade och genomskinliga, som mun/halsimiterande och rövimiterande, vibrerande eller inte, och med olika strukturer som ger olika upplevelser. Allt för att ta dig till ditt livs orgasm. De håller länge och glöm inte att spana in den heta instruktionsfilmen...

Och till sist, de riktiga lyxmodellerna Flip Hole. Också denna onanileksak kommer från njutningsexperten Tenga, men den försöker inte härma det anatomiska utan känslan som verkligen är naturtrogen.Sedan finns det några andra onanileksaker från kända märken som ex COLT. Tänk på att det inte är helt fel att tillfredsställa sig själv samtidigt som man har en butt plug i, ger verkligen lite extra tryck i orgasmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar