onsdag 7 april 2010

Hur väljer jag rätt kondom?

Det största problemet män upplever med kondomer är storleken, så storleken spelar roll. Om kondomen passar till kuken blir upplevelsen av skön sex så mycket bättre. Det är faktiskt så att nästan hälften av männen i en undersökningen från University of Kentucky, hade fel storlek på kondomen senast de hade sex. Eftersom en normal kondom har en diameter på 5,2 cm och en längd på 19 passar den helt enkelt inte på alla lemmar.

Men som tur är så har Homoware även lite andra storlekar att välja på. Det enklaste är ju att välja kondomer från my.size. De finns i storlekar från riktigt små till riktigt stora. Annars kan den välutrustade välja en standard XXL-kondom från Condomi.

För dig som passar i normalstora kondomer rekommenderar vi givetvis vår storsäljare Euroglider. Det är en av Europas mest sålda kondomer och är riktigt billig tack vare de stora volymerna och att de inte kommer i vackra förpackningar.

Därutöver finns det kondomer av väldigt många typer, kolla bara här.Sist men inte minst, för dig som bara inte kan välja, köp vårt provpaket där du hittar 12 blandade kondomer så du själv kan testa dig fram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar