torsdag 15 april 2010

Om glidmedel

Efter att ha avhandlat kondomerna kommer vi så till nästa viktiga punkt på dagordningen nämligen glidmedel. Det tredje måstet vid skön analsex, nämligen en hunk överlåter vi till dig själv att reda ut...

Glidmedel är en hel vetenskap och utan blir friktionen mellan kondomen och tarmen väldigt jobbig. Först och främst finns 3 olika typer av glid, vattenbaserade, silikonbaserade och oljebaserade. Här kommer en liten genomgång för att hjälpa dig att välja.Vattenbaserade: Passar tillsammans med alla kondomer och leksaker. Glideffekten är vanligen inte lika bra som för oljebaserade och den håller heller inte lika länge som om du använder silikon- eller oljebaserade. Vattenbaserade glidmedel har istället fördelen att de inte lämnar fläckar på kläder och sängkläder, samt att glidmedlet är lätt att tvätta bort.

Silikonbaserade: Passar tillsammans med alla kondomer och många leksaker. Däremot tillsammans med leksaker i hudliknande (hudimiterande) material ska man absolut INTE använda silikonbaserade glidmedel då de kan lösa upp materialet. Detta gäller blanda annat för FlashJack-serien. Glider längre än vattenbaserade. Silikonbaserade glidmedel kan lämna fläckar och på ömtåliga kläder kan de vara svåra att tvätta bort.

Oljebaserade: Får INTE användas tillsammans med latexkondomer!!! Däremot kan man använda det till vissa leksaker dock inte till de hudliknande. Kolla gärna när du handlar leksaker för att se om det fungerar. Glider mycket länge och ordentligt. Oljebaserade glidmedel ger fettfläckar på allt tyg, papper etc det kommer i kontakt med. När du använder det vid lekar, var försiktig, planera så du har någonstans att tvätta av dig. Vi föreslår ett plastlakan i sängen för att inte kladda ner hela inredningen.

Våra populäraste serie glidmedel är dem från Swiss Navy och Gun Oil, de finns både som Vatten- och Silikonbaserade. Man får bra glid till ett bra pris. Bland de oljebaserade finns ju alltid klassikern Crisco.

Som om detta inte var nog, det finns dessutom specialglid för den med lite andra önskemål.

Det finns avslappnande för dig som lätt får lite ont när du blir tagen analt, ex. Anos, Boy Butter Extreme, K-Numbing Gel och Mr Ease.

Det finns lätt bedövande för dig som vill fördröja din utlösning, ex. Power delay och Sta-Erect.

För dig som villa hålla ståndet uppe finns ex. Pjur Superhero och Porn Star Errector.

Dessutom finns ett gäng glidmedel med lukt eller smak, dem hittar du under Vattenbaserade glidmedel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar